• 10 taun+10 taun+

    10 taun+

    PANGALAMAN

  • 20 juta +20 juta +

    20 juta +

    VOLUME ékspor

  • 50+50+

    50+

    Merk GLOBAL

produk unggulanproduk unggulan

AplikasiAplikasi

    elemen pemanasan tubular

    elemen pemanasan tubular

    manaskeun karét silicone

    manaskeun karét silicone

    pellet ignitor

    pellet ignitor

    panas runner coil manaskeun

    panas runner coil manaskeun

tentang Kamitentang Kami

Jiangsu Yanyan Industries Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi komprehensif anu fokus dina desain, produksi sareng penjualan listrik.elemen pemanasansarta equipments pemanasan, anu perenahna di Kota Yancheng, Propinsi Jiangsu, Cina.Pikeun lila, nupausahaanSpésialisasi dina nyayogikeun solusi téknis anu unggul, produk urang parantos diékspor ka seueur nagara, sapertos AS, nagara Éropa, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia, Afrika sareng sajabana. dunya.

company_intr_ico

SertipikatSertipikat

  • indéks_sertipikat-5
  • indéks_sertipikat-7
  • indéks_sertipikat (7)
  • indéks_sertipikat (2)
  • indéks_sertipikat (4)
  • indéks_sertipikat (5)
  • indéks_sertipikat (6)
  • indéks_sertipikat-4

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Naon kaayaan anu dipikabutuh pikeun ngarancang tungku minyak termal? langkung +

    Naon syarat-syarat anu diperlukeun pikeun ...

    Naon kaayaan anu dipikabutuh pikeun ngarancang tungku minyak termal?Ieu bubuka ringkes pikeun anjeun: 1 Desain beban panas.Kudu aya margin tangtu antara beban panas jeung beban panas éféktif tina minyak termal f ...

  • Pemanas saluran hawa siap pikeun kiriman langkung +

    Pemanas saluran hawa siap pikeun kiriman

    Wilujeng sumping di Jiangsu Yanyan Industries Co., Ltd. pikeun mésér pamanas saluran hawa.Pamanas saluran hawa kualitas luhur kami ayeuna siap pikeun kiriman, sareng kami bungah nawiskeun para nasabah produk anu pangsaéna pikeun kabutuhan pemanasanna ...

  • Komposisi manaskeun pipa cai langkung +

    Komposisi manaskeun pipa cai

    Pamanas pipa cai diwangun ku dua bagian: awak manaskeun pipa cai sareng sistem kontrol.Unsur pemanasan dijieunna tina 1Cr18Ni9Ti stainless steel tube seamless sakumaha casing panyalindungan, 0Cr27Al7MO2 hawa tinggi lalawanan alloy kawat sarta mag ...